<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Make own Follow and Dashboard icon
Saturday, December 101:18 PM


Assalamualaikum . First time buat tuto sendiri , ni eden nak tunjok kome sume mcm mana nak tukar icon Follow & Dashboard .

Kalo ada Photoshop bolee buat kat situhh . Ok , Miramoo guna Photoshop CS3 . Kalo takda . Mana2 Photoshop bolee .


Download Sini ! 
This download may take secs / hours . Tengok la kelajuan Internet korang .

Click File



File >> New = Di keluar box mcm tuh . Background content Transparent kan .Make sure width and height kecik taw sebab icon kan kecik je . 




Then dia keluar mcm tuhh 

Click yg T tu and pilih Horizontal Type Tool




Korang tulis apa yg korang nak . Follow ke apa2 jela . Dah siap pastu korang click File >> Save for web and devices >> pastu tukar ke png. >> save >> done ! 
Then upload la image tuh kat mana2 , twitter ke fb ke photobucket . Suka hatilah .

Kalo ada pape cakap kat shoutmix Miramoo


Creditt okay .