<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Tutorial : Elakkan Facebook Dihack
Sunday, March 188:42 PM

Assalamualaikum , harini aku nak tuto korang acane nak elakkan acc Facebook korang dihack . Senang je , tapi satu benda yg korang perluuuu teramat la perlu ialah telefon . Okay , nnt aku explain jom mula ;)


Sorry for that stupid icons , privacy ;p . Okay okay , korang pergi 'Account Settings' lepastu korang click 'Security'



Bila dah click security tu korang click 'Login Approvals' .



Dia akan keluar benda kat atas ni , lepastu korang click 'Set Up Now' . Okay lepas tu dia keluar macam ni ..




Kat situh tu korang add la phone number korang , make sure no tu betul korang pi *100# lepastu pegi acc . Kat situh ada nombor korang , lepastu dia akan send code something . Aku tak bole tunjukkahn sebab phone aku act bavi sgt . Lepastu ikot la apa yg dia suruh buat ;)

Okay , ni . Korang takkan boleh access Facebook korang guna devices lain lepas setup benda ni . Jadi kalo nak access guna device lain make sure sentiasa ada nombor telefon yg korang setup kat atas tu . Dia akan hantar code kat nombor tu , yg buat hackers takdapat login acc Facebook korang sebab hanya korang yg ada code dia .

Itu sahaja malam ni , goodbaiiiiiiiiiiiiiiiiiii . BESOK SEKOLAH , shitt -_-


Labels: , ,