<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
My new crush !
Thursday, December 811:35 PM



Assalamualaikum . Ello mello guys . Look look ! Tak pernah ada crush yg betul betul kekal . // WATAFFAK ! KEKAL ? Seriously ? Ihihi ! Okay aku tak pernah ada crush , tupp tupp tiba ada . Lols mesti funny kalo aku cerita kat sesapa .

Okay dalam blog ni I prefer to call him Mr.Bee . not Bee as Baby or such . It Bee as bee //translate > Lebah
:3 . Lidah dah terjelir . Okay I've started to like this guy since like 2 weeks ago . Orang kata love at first sight ? Awwww , romantik . Puihh !

I can't tell u more further information about Mr. Bee . I takott his brother would baca this blog . I met him .... Wataffak , biar la abang dia baca . Abang dia ada lappy tapi untuk school used . I met  him masa vacation hari tuhh  .

# Reason 1 :

At first mmg tak suspect apa2 and percayalah aku susah nak sukakan sesape , especially BOYS ! Mula2 dia time tu tidur sebelah aku , tapi tak rapat la . Jauh sikitt . Aww mesti malu bila dia tengok aku tidur . O h o h o ! Reason aku bagi alasan mcm tu sebab masa kitorang tidur space dia besar taw tapi why .. why .. kau mesti tidur sebelah aku ?

# Reason 2 :

Masa tu dia kata kat mommy dearest dia yg dia nak air , since dia duduk tempat yg blakang sekali aku tlg la paskan air tu . First aku paskan dia botol air dia pegang tgn aku . sengaja ! ditegaskan ! sengaja ! . Okay fine tapaa la kau buat mcm tu at first . Acceptable .

Aku predict kau akan buat perkara yg sama masa aku paskan cawan so dgn 'MO's kat otak aku , aku letak jari jemari aku yg pendek dan kurus niyh kat bottom cawan tu . But STILL , kau manage sentuh tgn aku . Why ? why ?

# Reason 3 :

Masa tu kita beratur . Aku beratur depan kau beratur belakang aku . Dada kau at that time serious dekat dgn badan aku . Dengan perasaan tak selesa aku jalan depan sikit . Kau pon ikottt . Erkk , nasib baik time tuh mak aku panggil aku  . At least ada excuse munasabah untuk get away dari kau . Welkkkk

# Reason 4 :

You're not that hard to be handle . Watafish reason yg aku kasi ? hapehh jela .

Ok , eventohh kau tak ada perasaan yg sama towards aku // Aku tataw perasan kau // .. takpalah . Kau pon dah berpunya . Aku pon dah selesa stay single .

Ada jodoh nnt aku jumpa kau . Babaii

Labels: