<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
FACT; Aku Time Sekolah Rendah
Tuesday, February 289:25 PM

Trolol , harini aku rajin tao nak update . Tadi dalam van Esah bukak topic pasal sekolah rendah . Lol , gilaa rindu kott time sekolah rendah . Dedulu lepas kelas tambahan UPSR beli air gas memacam colour  kat pakcik yg bawekk motor tu . Biskut beruang . Auww comel . Muahaha .

1. Dulu masa aku darjah 2 #Time akhir tahun# excited gila dapat jadi pengawas , siapa buat dance yg Zack buat lg . Cerita Zack and Cody tu . K , time tu aku terlampau la excited . Cikgu Dayang siepp ketawa lg kat aku . Sbb aku bodoh lg time tu , aku ignore je . hohh . 

2. Start darjah 4 aku bangun pagi , pakai kasut hitam . Woah time tu excited , taya la aku cuci kasut aku tetiap minggu . Aku nerd gila time tu , damn waa tak jumpa gambar lama . Maybe kawan aku dah delete gambar tu . 

3. Time darjah 5 , hmm nothing exciting . Aku masuk zapin bla bla , aktif jugak la dalam seni kebudayaan sekolah . Darjah 5 bosan sbb tahun dpn dah kena hadap paper UPSR . Takde mood wey . #Tapi stay kelas pertama .

4. Darjah 6 , woah ni la bila semua benda jadi huru hara . Dengan kengkawan aku yg mcm haprek . Bukan semua , a few of them . K , read this dear fu--ing friend , FU-- YOU BIT-- ! . K agak melalut sikit , buat korang mmg deserves xP .

5. Lepas balik kelas tambahan aku pi melencong kat motor pakcik tu . Vroom vroom , muahaha . Dulu mintak pakcik air coke + air strawberi . Pastu air sarsi biru + oren . Woah memcam colour ada . Sebab byk minum air gas la gua dapat 4A1B , damn !



Muka gua time form 1 , euww . IMY ! <3