<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Untitled , kau jangan baca taw
Saturday, January 72:10 PM




Assalamualaikum , no tutorials buat masa ney . Malas weyy , aku dah busy dgn sekolah . Tahun depan aku dah PMR . Ohh no ! PMR ?! I will make my parents proud , cehh . Proud konon , 2 tahun ni kena extra sikit usaha . Aku nak dapat 8A mcm Edham . Kawan baik facebook aku .

Lalala xD , aku baru balik sekolah ney . Serious aku penat , nasib baik rumah aku dekat . Lepas 15 minit keluar sekolah aku dah kat rumah . Aku tak jalan kaki , takott leww katakan . Wahh tadi sekolah aku kena ceramah , nasib baik consultant tu lawokk .

Wahhh , kawan baik saya dah dapat BB Torch dari ayah dia . Untung dia , birthday dia la katakan . Ahahaha , aku pon nak jugak # GEDIK la aku ! :DD . My lips 'seweling' like hell . Tu la ibu aku cakap jgn makan seafood aku degil ! Kan dah kena balas # horr siott .

Seriously aku dah takde pape aku nak story . Aku nak delete gegambar bodoh kat facebook . Okay babaii ;))