<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Entry Khas Untuk Kau
Friday, January 279:10 PM



Assalamualaikum , this entri special untuk si Nadzmi . Tadi kau kata kau nak baca apa yg aku draft kan ? K , tak bolee . Kontroversi doii kalo aku kasi kau baca . Sini aku kasi clue sesikitt post yg aku draft kan tu .

Memula aku cerita pasal kau and AA pastu aku tulis lagi aku marah kat kau atas apa yg kau buat . K , sedih ! Menangis weyy aku , sampai org kata aku suka kau . LOL , tak suka pon just terasa annoy dan di irritate . K bengap la kau GEDIK .

Dah tu je kodd , adek kau sempat baca tapi aku btaw dia jgn btaw kau .

# Nadiah shh senyap jgn btaw GEDIK tu . TROLOL

Tu je kott , pendek je . Baii

Labels: ,