<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Felt Betrayed By Own Bestie
Tuesday, December 209:21 PM

Assalamualaikum , heyya guys . Long time tak update blog . Okay saya rindu ><

Tittle saya mcm tuh sebab kawan saya , the one I trust betrayed me for her as-hole boyfriend ! Sorry la ayat terkasar tapi mmg sakit hati .
Cerita dia start mcm ni , malam tuh bestie saya ajak pergi jogging . Wahh dah eksaited ni sebab dah lama tak jumpa . Kitorang jog satu pusingan and tiba-tiba nampak pakwe dia . Erghh , adakah satu kebetulan atau mmg sudah dirancang ?

Jog lagi satu pusingan , bestie saya suro pakcik dia balik . Taya tunggu kitorang . So mmg nampak sgt la perkara ni dah dirancang . Apa nak buat layan jela mereka berdua . Diorang date tetiba pakwe dia start pegang tangan dia .

Ughh saya dah marah ni , beranikan tegur !
Ehh , weyy no touching touching 

Lepas tu bestie saya dtg kat tempat saya , dok main jongkat jongkitt . Pakwe dia melalut saya pon blah . Bestie saya kata dia nak jalan2 dgn saya pusing taman *taman tuh besar* . Last last saya jalan sesorang .

To my bestie's boyfriend :

First of all you gotta know that u act like a jerk . And I hate it #SERIOUSLY ! Don'tchu take ***** from us . Tak padan badan kecik bulut besar , bau longkang taik ! 

Dah aku pusing taman besar tu sesorang aku pi kat playground bebudak tuh . Dok main buai . Bestie saya panggil tapi saya dok buat dingin sahaja dgn dia . Geram tawu geram ! Lepas pakwe dia blah , baru layan dia balik .

I'm a K-Poppers


Wahh , pelik punya tittle , KPop ? Laila , seriously ? 



Eyhh jyeahla . Seriously . 



I'm a BANAs



Channie and Jinyoung is my husband *in my dream*



Channie <3

Jinyoung <3





Kbaii .