<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Facebook is a serious disaster !
Monday, December 122:17 PM


Assalamualaikum . Wanna know why aku cakap Facebook tu disaster ? Sebab benda tuhh dah boring melampauuuuuuuuuuu ! Hacker pon senang-II je ceroboh acc org . Malas aku nak guna . Lepas tu chatbox dia mintak penampoo . Hurrr , bosan weyyhh !

Lepas tu notify dia pon buat hal . Loading dia , perhh watafishh lembap semacam je kan . Sakit hati je aku layan Facebook . Better layan Twitter . Aku Tweet bukan org baca , kalo kat Facebook org baca sakit hati aku dapat dosa . Erghh tak patut .

For your little barbies information I'm no more Facebook-ing . I'm Blogging and Twitter-ing . Ayat pon dah macam kell-ing . Mwhehe . Buat masa ni aku terima tempahan buat header . 5 terawal aku kasi free . To all my babies // MIZEA + Irah + Bella + Nea \\ eden kasi free kat korang semua .

Cuti ni je aku buat . Boring , baik aku edit edit . Header and welcome note aku pon 2 , 3 hari tak kekal . Sikit  Green Lovers la , Combatss Biru la , yg terbaru what Little Lady ? Mwhaha . Jyeahh man (Y) . Waktu cuti sekolah la aku rajin buat tutos . Blogwalking perhh takya cakap , aku blogwalking bloggy member yg rapat .

Blog Bella mmg tak pernah lari dari di check-ing . Yea serious blog dia entry mmg best best . Tak bosan baca . Blog Jiha . Hihi , makcik tecill ni kalo blogging post dia tak kering gusi kau baca . Mwhehe . Okay , I'm bored . Kbaii

Note :Next year baru aku layan Faceboo balik