<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1243786728839062260\x26blogName\x3dMassiveBright+STARS;\x27\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://combatssbiru.blogspot.com/\x26vt\x3d1646160764591589006', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Muse
Specs
Tutorials
Credits
+ follow Dashboard
Prettay Sunday
Sunday, October 2111:41 AM

Hai, *piwshhh* muah. kishhh sikit. HAHA xD Assalamualaikum, kat twitter orang baca perasaan aku. Kat blog followers takbanyak. I can write wtv i want. Weeee weeee. Eyyo mate, bermulanya besok exam. Ayoo, malam ni ai nak deact Twitter. Twitter is likeee, hell-ing addictive ah siaa. 
Gambar atas ni bodoh gila. Expecto Potatatatnoooom. K, tergilaaa puloks. Hmm, aku ni rasa serba salah sebab kasi dia harapan tahu tak? :( Aku taknak dia rasa macam aku ni jahat sangat. Well, haritu kt ask.fm dia tanya lah soalan mcm mcm. Malam tu mood aku baik, so aku layan lah dia balik. When he asked "Do you like me?" IDK what to answer so I answered leww "I liked you" Somehow macam tu. Hmm, alaaaa cedihnyaa. Otak ni serabut je siaa fikir pasal ni. 

Somebody? Anybody? Tolonglah bagitahu apa yg  patut aku buat? :( Well, aku rasa Hafiz dah bagitau dia pasal janji aku dengan Amira. Then 4 hours ago ahh he tweeted "Aku akan tunggu kau, itupun kalau kau percaya" Wtfish ah siaaa! TOLONG! :( This petang I nak tengok Abang. Hushhh hush. Bye :')




Ejammmm
Wednesday, October 1010:26 PM

Ohh hi hi xD *mukacomel* Datin rindu blog ni. Ehh puihhh! :p maaflah. sekarang ni dah jarang on pakai lappy. pakai phoneeee memanjang. hmm. tittle tu bahasa gediksss for EXAM. yeah man. exam dah dekat and im freaking fvcking out. im cursing. well that not the first.

hmm. crush crush. aku dah takde crush. terasa bebas sikit. takpayah control sangat. haha. boleh eh? aku aku... hmm. masih takboleh lupakan dia. ukan amirul. tapi diaaa. yeah awak. awak yg terlampau special tu. awak kesah ke pasal saya? takkan? hmm. kfine. disini saya sependek sependek dah serendah rendah ciptaan Allah nk mintak maaf kt awak sebab saya dh sakitkan hati awak :)

eh. beremosi pulak memalam cenni. kk. cheer up lah Laila. tomorrow is holiday. u gotta relax your mind. relaase all of the stress. lol! I CANT! exam dh dekat wooo. relax kebenda nya. besok cuti pungs aku kena study. math math math! sejarah sejarah sejarah! damnit!

Bak kata Kakya

....kita berusaha, lepas berusaha kita tawakal :)...

kata kata pedoman. aku ingat. thanks nadiah :) kk. byeeee :** assalamualaikum